Ärende 2015-102026

Markbygden Net Väst AB ansöker om nätkoncession för linje att bygga och använda en 150 kV luftledning inom Markbygden från vindkraftanläggningen till nätstationen vid Trolltjärn i Arvidsjaurs, Älvsbyns och Piteå kommuner i Norrbottens län.

I ovanstående publicerade handlingar är personuppgifter dolda med anledning av krav i personuppgiftslagen (PuL). Här kan du läsa mer om personuppgiftslagen.

Så här gör du för att lämna yttrande - svara på remiss

Den som har rätt att svara på en remiss kan också lämna yttrande inom angiven tid, genom att enkelt använda vårt webbformulär nedan. Klicka på knappen Kontakta oss som du finner längst ner på sidan för ärendet och skriv in ditt yttrande samt dina kontaktuppgifter.

Du kan också lämna yttrande genom att skicka vanligt mejl. Använd då adressen registrator@ei.se och ange diarienumret för ärendet. Kom också ihåg att fylla i dina kontaktuppgifter. Vill du skicka via post finner du adressen här.

Myndigheter, kommuner och övriga remissinstanser ska inte använda webbformuläret längst ner på denna sida

För myndigheter, kommuner, företag och organisationer föredrar vi om ni svarar med e-post. Mejla yttrandet till registrator@ei.se och ange diarienumret i ämnesraden. Det går bra att skriva yttrandet direkt i mejlet eller bifoga yttrandet som en PDF. Ni behöver inte skicka in originalet med post. Mer information om hur ni går till väga finner ni i det brev eller mejl som Ei har skickat till myndigheter, kommuner och övriga remissinstanser.

Senaste dag för yttrande är 2015-07-06

Du kan enkelt lämna yttrande direkt via vårt webbformulär nedan.
Så här gör du:

  1. Svara på remiss genom att klicka på knappen Kontakta oss längst ner på sidan
    För myndigheter, kommuner och andra remissinstanser läs ovan vad som gäller.
  2. Fyll i uppgifter i formuläret (ditt yttrande och dina kontaktuppgifter)
  3. Klicka på Skicka meddelande